Βουτζά 12- 20, Βύρωνας
162 31 Αθήνα

Isamex Imports
Κατάστημα Επίπλων στον Βύρωνα

Τηλ: 210 7648 228
Τηλ: 210 7651 640

Έπιπλα - Συρταριέρες

Ένα πολύ χρηστικό έπιπλο αποθήκευσης για το υπνοδωμάτιο, μεγάλη ποικιλία σε μεγέθη, διαστάσεις και χρώματα.

Για να μεγεθύνετε τη φωτογραφία “κάντε κλικ” στην αντίστοιχη εικόνα. Τα ονόματα που υπάρχουν κάτω από τις φωτογραφίες αναφέρονται στις κατασκευάστριες εταιρίες του κάθε είδους.

ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΕΣ

727-4 - 85 Χ 46 Χ 77 ΥΨΟΣ

739-5 - 85 X 46 X 93 ΥΨΟΣ

738-7 - 85 X 46 X 124 ΥΨΟΣ

ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΑ FERRO

704-E - 61,5 X 35,5 X 132 ΥΨΟΣ

Ψάχνεις για Συρταριέρες στον Βύρωνα;

Η ιταλική συρταριέρα συνοψίζει τη συγχώνευση ομορφιάς και λειτουργικότητας, αντανακλώντας την πλούσια κληρονομιά της Ιταλίας στη δεξιοτεχνία επίπλων και την ποιότητα του σχεδιασμού. Στην Isamex, που βρίσκεται στον Βύρωνα στην Αθήνα, είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε μια επιμελημένη συλλογή από ιταλικές συρταριέρες που επαναπροσδιορίζει τις λύσεις αποθήκευσης με κομψότητα και στυλ.

Κατασκευασμένες από έμπειρους τεχνίτες στην Ιταλία, η ιταλικές συρταριέρες μας αποτελούν απόδειξη του τέλειου μείγματος παραδοσιακής δεξιοτεχνίας και σύγχρονης καινοτομίας. Αυτά τα κομμάτια δεν είναι απλώς πρακτικές λύσεις αποθήκευσης. Είναι επίσης statement κομμάτια που ενισχύουν την αισθητική κάθε δωματίου.

Είτε σας κεντρίζει η κλασική γοητεία των περίτεχνων σχεδίων είτε προτιμάτε τις καθαρές, μοντέρνες γραμμές που χαρακτηρίζουν την ιταλική σχεδίαση σήμερα, η Isamex παρέχει μια σειρά επιλογών για να καλύψει το μοναδικό σας στυλ και τις ανάγκες αποθήκευσης.

Η ιταλική συρταριέρα χαρακτηρίζεται από σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια και δέσμευση στη χρήση υλικών υψηλής ποιότητας. Κατασκευασμένα από εκλεκτά ξύλα, αυτά τα κομμάτια δεν είναι μόνο όμορφα αλλά είναι και σχεδιασμένα για να αντέχουν στη δοκιμασία του χρόνου.

Τα συρτάρια γλιστρούν αβίαστα, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση στα υπάρχοντά σας, ενώ προσθέτουν μια πινελιά κομψότητας στους χώρους διαβίωσής σας.

Η Isamex σας προσκαλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της ιταλικής συρταριέρας, όπου η φόρμα και η λειτουργία εναρμονίζονται άψογα. Είτε χρειάζεστε επιπλέον χώρο αποθήκευσης στο υπνοδωμάτιο, το σαλόνι ή το διάδρομό σας, οι ιταλικές συρταριέρες μας προσφέρουν τόσο πρακτικότητα όσο και αισθητική.

Επισκεφθείτε σήμερα τον εκθεσιακό μας χώρο στον Βύρωνα και αφήστε την έμπειρη ομάδα μας να σας βοηθήσει στην επιλογή της τέλειας ιταλικής συρταριέρας που όχι μόνο οργανώνει το χώρο σας αλλά και αναδεικνύει τη συνολική κομψότητα και λειτουργικότητα του σπιτιού σας. Ανακαλύψτε τη γοητεία της ιταλικής δεξιοτεχνίας, όπου κάθε συρταριέρα ενσαρκώνει μια ιστορία παράδοσης, καινοτομίας και διαχρονικής ομορφιάς.