Βουτζά 12- 20, Βύρωνας
162 31 Αθήνα

Isamex Imports
Κατάστημα Επίπλων στον Βύρωνα

Τηλ: 210 7648 228
Τηλ: 210 7651 640

Γραφεία Ιταλίας

Το γραφείο σαν έπιπλο μπορεί να αναδείξει τον ανάλογο εργασιακό χώρο αλλά και να προσδώσει και μια νότα κομψότητας ειδικά σε συνδυασμό με μια ανάλογη βιβλιοθήκη, τα δικά μας γραφεία και βιβλιοθήκες ιταλικής σχεδίασης και κατασκευής σίγουρα θα σας ικανοποιήσουν.

Για να μεγεθύνετε τη φωτογραφία “κάντε κλικ” στην αντίστοιχη εικόνα. Τα ονόματα που υπάρχουν κάτω από τις φωτογραφίες αναφέρονται στις κατασκευάστριες εταιρίες του κάθε είδους.

Αν έχετε κάποια απορία ή επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που βλέπετε σε αυτήν την σελίδα μη διστάσετε να μας καλέσετε στο 210 764 8228 / 210 765 1640, ή να μας στείλετε μήνυμα μέσω email.

FERRO/04-G ΓΡΑΦΕΙΟ P/C

-

ΓΡΑΦΕΙΟ SCAPPINI-320 001

-

ΓΡΑΦΕΙΟ SCAPPINI-2052-K6 001

-

ΓΡΑΦΕΙΟ WASHINGTON 0501-040

-

ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΕΣ SEV-0153 KAI 163

-

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΗ SEVEN-0476P

-

Αν έχετε κάποια απορία ή επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που βλέπετε σε αυτήν την σελίδα μη διστάσετε να μας καλέσετε στο 210 764 8228 / 210 765 1640, ή να μας στείλετε μήνυμα μέσω email.

Ψάχνεις για Έπιπλα Γραφείου στον Βύρωνα;

Τα ιταλικά γραφεία αποτελούν απόδειξη της πλούσιας κληρονομιάς της χώρας σε δεξιοτεχνία και ποιοτικό σχεδιασμό. Στην Isamex, που βρίσκεται στον Βύρωνα στην Αθήνα, προσφέρουμε με υπερηφάνεια μια προσεκτικά επιμελημένη συλλογή από ιταλικά γραφεία που συνδυάζουν άψογα τη λειτουργικότητα, το στυλ και την καινοτομία.

Κατασκευασμένα από έμπειρους τεχνίτες στην Ιταλία, τα ιταλικά γραφεία μας ενσωματώνουν την τέλεια σύνθεση της παραδοσιακής χειροτεχνίας και της σύγχρονης εφευρετικότητας. Αυτά τα γραφεία αντιπροσωπεύουν όχι μόνο έναν χώρο εργασίας αλλά αποτελούν και μια δήλωση γούστου και επαγγελματισμού.

Είτε σας ελκύει η διαχρονική κομψότητα του κλασικού ιταλικού ντιζάιν είτε προτιμάτε τις κομψές, μοντέρνες γραμμές που καθορίζουν τα ιταλικά έπιπλα γραφείου σήμερα, η Isamex παρέχει μια μεγάλη γκάμα επιλογών για να καλύψει τις ιδιαίτερες προτιμήσεις και τις απαιτήσεις του χώρου εργασίας σας.

Τα ιταλικά γραφεία χαρακτηρίζονται από τη σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια και τη δέσμευσή τους στην ποιότητα. Κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας, όπως μασίφ ή επεξεργασμένο ξύλο, γυαλί και μέταλλο, τα γραφεία μας δεν είναι μόνο όμορφα αλλά και κατασκευασμένα για να αντέχουν στις σκληρές συνθήκες της καθημερινής χρήσης.

Έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά για να φιλοξενούν τη σύγχρονη τεχνολογία, παρέχοντας απόλυτη εναρμόνιση με τον ψηφιακό χώρο εργασίας σας, διατηρώντας παράλληλα έναν αέρα διαχρονικής κομψότητας.

Η Isamex σας προσκαλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο των ιταλικών γραφείων, όπου η μορφή και η λειτουργία συγκλίνουν απόλυτα. Επισκεφθείτε σήμερα τον εκθεσιακό μας χώρο στον Βύρωνα και αφήστε την έμπειρη ομάδα μας να σας βοηθήσει στην επιλογή του τέλειου ιταλικού γραφείου που όχι μόνο βελτιώνει τον χώρο εργασίας σας αλλά αντικατοπτρίζει επίσης τη δέσμευσή σας για ποιότητα, στυλ και παραγωγικότητα.

Ανακαλύψτε τη γοητεία της ιταλικής δεξιοτεχνίας, όπου κάθε γραφείο γραφείου ενσαρκώνει μια ιστορία παράδοσης, καινοτομίας και διαχρονικής κομψότητας.